Заміський ресторан Dom почав роботу на Бориспільській трасі.

Інтер’єр ресторану розробили в стилі хюґе з використанням природних матеріалів: дерева, скла, металу, вовни та глини. Між столами розмістили вазони із зеленими рослинами.

На території комплексу є два басейни. Поряд з першим зона з ліжками для відпочинку. Біля другого розмістили бар.

За бар відповідає Євген Дубінець (Alaska, Queen Country Club). За кухню – Тарас Хрущ (колишній шеф ресторану Barvy та 11 Mirrors).

З меню:

Квітки цукіні з томатною сальсою — 235 грн

Бурата з лавандовою олією та шпинатом — 265 грн

Севіче з томатів з авокадо та солодкою цибулею — 245 грн

Поке з тунцем зі шпинатом, попкорном із гречки та соусом понзу — 345 грн

Піца з лососем та ікрою (цільнозернове тісто на заквасці) — 485 грн

Голець у глазурі з березового соку з пюре з печеного яблука та крем-сиру — 465 грн

Шоколад з місо та морозивом зі страчатели — 250 грн

Також на території закладу з’явиться конференц-хол, окрема закрита кімната з каміном і мінісценою, а також три дерев’яні альтанки.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Dom


Коли

11:00–23:00

Де

с. Проліски,

вулиця Кільцева, 7

телефон

063 250 66 38