Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star
Що таке «темні» і «хмарні» кухні та як вони змінюють доставку їжі. Досвід Glovo, Rocket і Mimosa

Що таке «темні» і «хмарні» кухні та як вони змінюють доставку їжі. Досвід Glovo, Rocket і Mimosa

«Концепцію нашого бізнесу називають «темними кухнями», але наші кухні – зовсім не темні»

Ресторани й кафе знову закрили. Як виживає ресторанний бізнес на карантині

Ресторани й кафе знову закрили. Як виживає ресторанний бізнес на карантині

Розповідають власники «Ресторанів Гусовських», !FEST, «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», Blur Coffee та Veterano Brownie

«Ще один локдаун доб’є галузь»: як ресторани готуються до можливого посилення карантину

«Ще один локдаун доб’є галузь»: як ресторани готуються до можливого посилення карантину

Представники !FEST, «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» та First Line – про можливе повернення жорсткого карантину

Карантин змінив доставку їжі в Києві. Розповідаємо, як саме

Карантин змінив доставку їжі в Києві. Розповідаємо, як саме

Uber Eats пішов із ринку України, Bolt готується зайти. Що відбувається з сервісами доставки їжі

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Досвід власників закладів Mimosa Brooklyn Pizza, «Асамблея», Ramen vs Marketing і Bistro Bistro

Як київський ресторан переживає карантин: на доставці не заробиш, без орендних канікул не відновишся

Як київський ресторан переживає карантин: на доставці не заробиш, без орендних канікул не відновишся

«Якщо в Китаї все настільки погано, то в Україні це буде катастрофа»

Ресторатор Девід Ченґ просить врятувати американські заклади від кризи. Це актуально і для України

Ресторатор Девід Ченґ просить врятувати американські заклади від кризи. Це актуально і для України

«95% ресторанів можуть не відновити роботу після кризи». Переказуємо звернення засновника Momofuku Noodle Bar

«Втратили 80% продажів»: як київські ресторани переживають карантин

«Втратили 80% продажів»: як київські ресторани переживають карантин

«Не вирили ще такої ями, з якої б ми не вибралися! Їй просто не існує!»

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.