Ресторан Antica Cantina починає працювати в Одесі, на вулиці Грецькій, 33.

Заклад розташували на першому та нульовому поверхах будинку.

Наразі відкрився лише перший поверх, де пропонують італійську випічку, кондитерські вироби та просекко.

За випічку та десерти відповідає шеф-кондитер Ken Ota з Італії.

Із третього травня тут можна буде снідати з 9:00 до 12:00.

Ресторан на нульовому поверсі відкриється 15 травня. Для гостей готуватимуть страви «за кращими світовими рецептами».

Кава в закладі – власного обсмажування, її готуватимуть на леверній кофемашині з ручною помпою.

Також на території ресторану планують відкрити кулінарну школу.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00–20:00

Де

м. Одеса, вулиця Грецька, 33

телефон

073 377 37 99


Фото: Antica Cantina