Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star
Міша Кацурін – про «Японський Привіт», «Рейтарська Circle» та автентичність

Міша Кацурін – про «Японський Привіт», «Рейтарська Circle» та автентичність

«Ми вважаємо себе не рестораторами, а дослідниками їжі»

Євген Клопотенко – про війну за борщ, український фастфуд та шкільне харчування. Велике інтерв'ю

Євген Клопотенко – про війну за борщ, український фастфуд та шкільне харчування. Велике інтерв'ю

Євген Клопотенко – про війну за борщ, український фастфуд та шкільне харчування. Велике інтерв'ю

Євген Клопотенко – про війну за борщ, український фастфуд та шкільне харчування. Велике інтерв'ю

Ми стежили за зірковим шеф-кухарем протягом трьох років, щоб зробити це інтерв'ю

Чому Bolt Food «закидає ресторанний ринок грошима» і що відбувається з доставкою їжі в Україні

Чому Bolt Food «закидає ресторанний ринок грошима» і що відбувається з доставкою їжі в Україні

Наскільки великий ринок доставки в Україні? Коли Bolt Food скасують безкоштовну доставку? І чому не працюють з McDonald's?

Це люди, які працювали в ресторанах Лондона і Шанхая, але вирішили повернутися в Україну

Це люди, які працювали в ресторанах Лондона і Шанхая, але вирішили повернутися в Україну

Ми запитали, чому

«Планування виживання»: київські ресторатори – про локдаун, доставку та демократичні формати

«Планування виживання»: київські ресторатори – про локдаун, доставку та демократичні формати

Ігор Сухомлин (Mimosa), Дмитро Борисов («Канапа»), Алекс Купер (Kyiv Food Market) та Анна Завертайло (Honey)

Засновники Raketa – про запуск у 25 містах за рік, McDonald’s і проблеми сервісів доставки

Засновники Raketa – про запуск у 25 містах за рік, McDonald’s і проблеми сервісів доставки

І про вихід на міжнародні ринки

Засновники !FEST («Криївка», «П'яна вишня») – про кризу, відновлення та другу «Реберню» в Києві

Засновники !FEST («Криївка», «П'яна вишня») – про кризу, відновлення та другу «Реберню» в Києві

«Рестораторам про цей рік треба забути»: як «Холдинг емоцій !FEST» виходить з найбільшої кризи в історії ресторанного бізнесу

«Я не архітектор, я сторітелер»: інтерв’ю з дизайнером Mimosa, Adelle і Good Girl

«Я не архітектор, я сторітелер»: інтерв’ю з дизайнером Mimosa, Adelle і Good Girl

Денис Беленко – про відновлення Mimosa, найдорожчий ресторан, новий проєкт з Ігорем Сухомлином і 20 років у ресторанній сфері

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.